Търси
Filters
Close

СЕННИК ЗА КОЛА 2 БР.

Производител: Babyhome
15,90 лв.

1. Размер на продукта: 48x31cm
2. Абсолютно изолиран от увреждането на бебето от слънцето
3. Уникалният двуслоен дизайн може по-добре да блокира слънчевата светлина
4. Подходящ за повечето прозорци и лесна инсталация

● Абсолютна слънцезащита - Дизайнът на мрежеста тъкан върху сенника на автомобила гарантирано осигурява защита от слънчеви отблясъци и топлина, сенникът на прозореца на автомобила блокира над 97% от вредните UV лъчи. Това може да предпази вашето бебе и пътниците от дразнене на кожата и ярка слънчева светлина. Сенниците за автомобил допълнително ще помогнат да запазите колата си по-хладна.

● Уникален двуслоен дизайн - Сенниците за бебешки автомобил имат двуслоен дизайн, който дава най-доброто от двете страни. Мрежестата страна осигурява защита, като същевременно запазва видимостта на водача. Това статично прилепване назад позволява лесно нанасяне и премахване на стъкло на автомобила без никакви лепила или вендузи. Насладете се на безпроблемното шофиране с тези сенници за автомобили със странично стъкло.

● Подходящ за повечето автомобилни прозорци и лесна инсталация - Сенник за стъкло на автомобила се предлага в пакет от две и с размер 19 ”x 12.2”. Тези сенници Car Sun са проектирани да пасват на страничните прозорци на автомобили на SUV, минивани и коли в пълен размер. Моля, измерете прозорците си, за да сте сигурни, че този размер ще се побере. Нашата слънчева сянка е лесна за инсталиране. Просто поставете слънчевата сянка върху страничните ви прозорци и прекарайте ръка с нея. Наистина е толкова просто.

● Поп отворен дизайн - Прилепващите сенници се отличават с елегантен поп отворен дизайн, който може просто да се сгъне и съхрани лесно, когато не се използва.

Потребители купили този продукт, също купиха