Търси
Filters
Close

УНИВЕРСАЛНА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА

3D МЕМБРАНА
Артикулен номер: 43
Глобален номер на продукта (GTIN): 43
Производител: Sevi baby
28,90 лв.

Универсална подложка за количка с дишаща 3D мембрана:

Осигурете комфорт и здравословна среда за вашето бебе!

Представяме ви нашата иновативна универсална подложка за количка, която ще направи пътуванията с вашето бебе още по-удобни и безопасни. Тази подложка е създадена с една специална характеристика - дишаща 3D мембрана, която осигурява оптимална циркулация на въздуха и предпазва вашето бебе от прегряване и задушаване.

Лицевата част на подложката е изработена от висококачествен 100% памук, който е мек и приятен на допир. Това осигурява комфорт и нежност за нежната кожа на вашето бебе. Долната част на подложката е изработена от специална материя с дишаща 3D мембрана, която позволява свободната циркулация на въздуха. Това предотвратява задържането на топлина и влага, осигурявайки суха и комфортна среда за вашето бебе дори по време на дълги пътувания.

Универсалната подложка има следните размери: дължина - 75.00 см и ширина - 30.00 см, което я прави съвместима с повечето модели колички на пазара. Тя лесно се поставя и закрепва, осигурявайки стабилност и комфортно пътуване за вашето бебе.

Насладете се на безгрижните пътувания с вашето бебе благодарение на универсалната подложка за количка с дишаща 3D мембрана.

Предоставете му най-доброто с този иновативен продукт, който съчетава комфорт, безопасност и функционалност.

Потребители купили този продукт, също купиха