Търси
Filters
Close

ОРГАНАЙЗЕР ЗА СЕДАЛКА ЗА КОЛА С ДЪРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТ

BABYHOME
Производител: Babyhome
24,90 лв.

Органайзер за задна седалка за кола със сензорен държач за таблет

Кратко описание:

 

1. Размер на продукта: 53 * 3,5 см
2. Водоустойчив материал предпазва тапицерията на столчето за кола
3. Джоб за таблет с ясен прозорец за преглед на сензорния екран
4. Побира таблети с Android и iOS до 10 инча
5. Забавлявайте децата и пътниците на задната седалка
6,6 джоба за съхранение на повече неща
7. Пасва на повечето превозни средства и се инсталира за секунди

● Изчистете държача на iPad - Автомобилните организатори могат да държат до 10 "iPad и таблети. Екранът на таблета се вижда добре през джоба на прозореца и можете също да контролирате устройството в джоба. Този организатор за съхранение на кола се предлага с дупка за дупки / дупка за зареждане и държи забавляваха се деца и пътници на задната седалка.

● Приятелски и водоустойчив материал - Екологични материали 600D Полиестер, перфектно предпазват седалките ви от драскотини, разливи, петна, следи от изтъркани материали, кал, мръсотия и износване. Идеален и за тези с деца и домашни любимци! минимизирайте щетите от обувките и поддържайте безупречна тапицерия на автомобила в продължение на много години напред. Подходящ за повечето автомобили, превозни средства, джипове, камиони, микробуси и джипове. Лесно е да почистите мръсните отпечатъци върху тях, просто се нуждаете от мокра кърпа, за да го почистите. Водоустойчива, пераща се в машината тъкан за лесна грижа.

● Много джобове за съхранение - Много джобове за съхранение - Този органайзер за задни седалки е проектиран да съхранява перфектно вашите или вашите неща и да ви подреди и просторна среда в автомобила. Включва 6 джоба за съхранение на бутилки, телефони или батерии, таблети, списания, закуски, играчки и др.

● Регулируема и лесна инсталация - Регулируема каишка, катарами от слива, алуминиева кука плюс здрави каишки гарантира голямата стабилност на органайзера на задната седалка. Инсталацията е доста лесна, отнема само по-малко от 5 минути. Поставете всички подложки за съхранение на седалките на автомобила с размери 18 "широки x 25,5" дълги. Може да покрие задната ви седалка напълно и лесно. Подходящ за повечето седалки на автомобили, превозни средства, джипове, камиони, микробуси и джипове.

Потребители купили този продукт, също купиха