Търси
Filters
Close

ПРОТЕКТОР ЗА СЕДАЛКА

Артикулен номер: BH-1706
Глобален номер на продукта (GTIN): BH-1706
Производител: Babyhome
24,90 лв.

Протекторът за столче за кола с марка Babyhome е снабден с най-дебела подплата за детско и бебешко столче за кола.

Основни характеристики:

  1. Размер на продукта: 120 * 48 см.
  2. Защитава тапицерията на автомобила от петна, миризми, драскотини и вдлъбнатини.
  3. Предотвратява плъзгането и плъзгането на бебешката седалка по време на каране.
  4. Подходящ за всички видове модели автомобили - седани, джипове, камиони.
  5. Разполага с удобни джобове за съхранение на вещи.
  6. Изключително лесна инсталация и почистване.

Протекторът за столче за кола Babyhome е пълнозащитен и ефективно предпазва тапицерията на автомобила от петна, миризми, драскотини и вдлъбнатини. Сега вече няма нужда да се притеснявате, че столчетата за кола ще повредят интериора на автомобила, когато превозвате деца. С протектора ще запазите автомобила си чист, свеж и организиран. Кажете сбогом на разхвърляния автомобил!

Дизайнът на протектора предотвратява плъзгането и плъзгането на бебешката седалка по време на каране. Той е изработен от противоплъзгащ се материал на обратната страна и включва траен неплъзгащ се PVC подсилен ъгъл.

Протекторът осигурява голямо покритие, което го прави подходящ за повечето модели автомобили - размерите на седалката са 45 x 48 см, на облегалката 47 x 57 см, а окото е с размери 40 x 21 см. Той може да се използва на всички видове автомобили - седани, джипове, камиони.

Използването и почистването на протектора са изключително лесни. Регулируемата каишка и стабилизиращият клин гарантират бърза и сигурна инсталация на протектора върху седалката. Материалът е водоустойчив, което означава, че не е нужно да отделяте много време за почистване. Просто използвайте влажна кърпа, за да изтриете петна по повърхността на протектора.

Потребители купили този продукт, също купиха