Търси
Filters
Close

ПРОТЕКТОР ЗА СЕДАЛКА

Артикулен номер: BH-1706
Производител: Babyhome
24,90 лв.

Протектор за столче за кола с най-дебела подплата за детско и бебешко столче за кола.

1. Размер на продукта: 120 * 48 см
2. Защитете тапицерията на автомобили от петна, миризми, драскотини и вдлъбнатини
3. Предотвратете плъзгането и плъзгането на бебешката седалка по време на возене
4. Подходящ за всички видове модели автомобили, седан, джипове, камион
5. Хенди джобове за съхранение на вещи
6. Супер лесна инсталация и избършете

● Пълнозащитни столчета за кола - Протекторът за столче за кола за детски седалки ефективно предпазва тапицерията на автомобили от петна, миризми, драскотини и вдлъбнатини, вече не е необходимо да се притеснявате, че столчетата за кола ще бъдат разрушени, когато има деца в колата, поддържайте интериора на автомобила си чист, свеж и организиран. Кажете сбогом на разхвърлян автомобил!

● Дизайн против хлъзгане - Протекторът за детска седалка за новородено и дете е изработен от противоплъзгащ се материал на обратната страна и траен неплъзгащ се PVC подсилен ъгъл, за да предотврати плъзгането и плъзгането на бебешката столче по време на возене.

● Голямо покритие - Този автоматичен протектор за столче за кола, подходящ за повечето превозни средства с измерването - седалката: 18 x 19 in ch (45 x 48 cm), облегалката: 18,5 x 22,4 инча (47x 57 cm) и окото е 15,7 x 8,26 инча ( 40 х 21 см) , За всички видове модели автомобили, седан, джипове, камион.

● Лесен за използване / почистване - Регулируемата каишка и стабилизиращият клин правят инсталацията супер лесна и поддържат сигурно защитника за автоматични седалки на място. Водоустойчивият материал няма нужда да отделя много време за почистващи работи. Просто приготвяте влажна кърпа, петната могат лесно да се изтрият.

Потребители купили този продукт, също купиха