Търси
Filters
Close

КЛИПС ЗА ДЕТСКА КОЛИЧКА

Артикулен номер: BN-1928
Глобален номер на продукта (GTIN): BN-1928
Производител: Babyhome
9,90 лв.

Многофункционалният клипс за количка е практичен аксесоар, предназначен да улесни родителите и да подобри удобството по време на разходка с детска количка, в автомобил или в други ситуации. Този продукт се предлага в опаковка от 4 броя.

Характеристиките на многофункционалния клипс за количка включват:

  1. Здравина и сигурност: Клипсът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват здравина и дълготрайност. Това гарантира, че клипсът ще бъде надежден и сигурен за използване с детска количка или в автомобил.

  2. Универсалност: Клипсът е проектиран да бъде съвместим с различни модели детски колички и автомобилни седалки. Това го прави изключително удобен и приложим в различни ситуации.

  3. Многофункционалност: Този клипс има различни функции, които могат да бъдат полезни по време на разходка с количка или в автомобил. Например, той може да се използва за закрепване на дрехите на детето, като пази ги от да паднат или да се замърсят. Освен това, клипсът може да се използва и за закрепване на играчки, хранителни бутилки или други необходими предмети към количката или автомобила.

  4. Лесно закрепване и сваляне: Клипсът е проектиран да бъде лесен за използване. Той може да се закрепи към количката или автомобилната седалка с помощта на здрава и сигурна закопчалка. Също така, клипсът може бързо и лесно да се свали, когато вече не е нужен.

Многофункционалният клипс за количка е практичен и удобен аксесоар, който може значително да улесни грижите за вашето дете по време на разходки. Със своите множество функции и универсалност, този продукт е идеален избор за родители, които търсят практични решения за подобряване на комфорта и сигурността по време на разходка с количка или в автомобил.

Потребители купили този продукт, също купиха