Търси
Filters
Close

УНИВЕРСАЛНИ КУКИ ЗА КОЛИЧКА ДВОЙНИ

BABYHOME
Производител: Babyhome
7,90 лв.

Кратко описание:

 

1. Размер на продукта: 9x9cm
2. Изработена от тежкотоварна ABS пластмаса и позволява въртене на 360 градуса за супер удобство
3. Освободете ръцете и вниманието си и дайте почивка на гърба и здравия си разум
4. Многофункционални куки за колички, използвани не само за количка, но и за количка за пазаруване, мотор, стол на колела и всякакви дръжки
5. Супер лесен монтаж и поддържане на тегло до 33 LB

● Куки за въртене на 360 градуса - Щипките за количка позволяват завъртане на 360 градуса за супер удобство. Изработена от тежкотоварна ABS пластмаса, тя е изградена, за да издържи. Можете бързо да затворите или премахнете чантата за пазаруване, Хранителни стоки, Облекло на количката. Това е много удобна чанта чанта чанта. Те са най-добрата закачалка за чанти за бебешки пелени, хранителни стоки, дрехи, портмоне ...

● Освободете ръцете си - Двойните колички за куки освобождават ръцете и вниманието ви, за да можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. Кажете не на разсейването и се насладете напълно на времето си за почивка със семейството! Дайте почивка на гърба и здравия разум. Куките ви помагат да останете организирани и да поддържате допълнително тегло на гърба и раменете.

● Многофункционални куки за колички - Куката за количка е перфектен аксесоар не само за бебешка количка, но и за всяка дръжка, количка за пазаруване, колело, дядо проходилка, колелният стол в проходилката за окачване на всякакви чанти и раница.

● Бързо и лесно закрепване - Без суетене, без мус инсталация. Супер адхезия Velcro прави тази кука за чанти за пелени за количка може да издържи тегло до 33 литра.

Потребители купили този продукт, също купиха

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПОДЛОЖКА ЗА ВАНА

патентован артикул на марката
28,90 лв.