Търси
Filters
Close

УНИВЕРСАЛНИ КУКИ ЗА КОЛИЧКА ДВОЙНИ

BABYHOME
Производител: Babyhome
7,90 лв.

Кратко описание:

 

1. Размер на продукта: 9x9cm
2. Изработена от тежкотоварна ABS пластмаса и позволява въртене на 360 градуса за супер удобство
3. Освободете ръцете и вниманието си и дайте почивка на гърба и здравия си разум
4. Многофункционални куки за колички, използвани не само за количка, но и за количка за пазаруване, мотор, стол на колела и всякакви дръжки
5. Супер лесен монтаж и поддържане на тегло до 33 LB

● Куки за въртене на 360 градуса - Щипките за количка позволяват завъртане на 360 градуса за супер удобство. Изработена от тежкотоварна ABS пластмаса, тя е изградена, за да издържи. Можете бързо да затворите или премахнете чантата за пазаруване, Хранителни стоки, Облекло на количката. Това е много удобна чанта чанта чанта. Те са най-добрата закачалка за чанти за бебешки пелени, хранителни стоки, дрехи, портмоне ...

● Освободете ръцете си - Двойните колички за куки освобождават ръцете и вниманието ви, за да можете да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. Кажете не на разсейването и се насладете напълно на времето си за почивка със семейството! Дайте почивка на гърба и здравия разум. Куките ви помагат да останете организирани и да поддържате допълнително тегло на гърба и раменете.

● Многофункционални куки за колички - Куката за количка е перфектен аксесоар не само за бебешка количка, но и за всяка дръжка, количка за пазаруване, колело, дядо проходилка, колелният стол в проходилката за окачване на всякакви чанти и раница.

● Бързо и лесно закрепване - Без суетене, без мус инсталация. Супер адхезия Velcro прави тази кука за чанти за пелени за количка може да издържи тегло до 33 литра.

Потребители купили този продукт, също купиха