Търси
Filters
Close

ЛЕТНИ РИТАНКИ

РИТАНКИ НА ДУПЧИЦИ ЗА ЛЕТНИТЕ ДНИ.
Артикулен номер: 3678
Производител: Sevi baby
9,50 лв.

Създаденo от фин 100 % памук за меката бебешка кожа.

Специално създадени за горещите летни дни.

На какво трябва да се обърне внимание, когато се купуват бебешки дрешки :

ЗА ЗДРАВЕТО НА БЕБЕТО : тъй като, имунната им система не е развита бебетата са по склонни към алергични реакции,

поради тази причина трябва да се внимава  дрешките да не се използват алергични бои, флатанти и канцерогенни бои. Тъй като крайният потребител, няма как да разбере дали са използвани подобни бои е добре, да се поиска сертификати или гаранции от търговеца.

Другата опасност, която е възможна за направата на бебешки дрешки е използването на тик-так копчета и ципове съдържащи никел.

Крайният потребител отново няма как да разбере дали някой артикул съдържа никел. Предлагат се специални пръчки, които показват дали определено копче или цип съдържа никел. Друг признак за наличие на никел в определен артикул е липсата на марка върху самото копче или цип. Тъй като производителите не биха рискували да си брандират марката върху некачествени артикули.

ЗА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА ПРОДУКТА : бебешките дрешки са късат лесно и перат често. Ако на дрешките не е направена, така наречената специална обработка за да не се отпусне при пране. След няколко изпирания дрешката ще се деформира. За тази операция на текстила е необходима изполваният памук да е качествен, тъй като температурите за обработка са високи. Колкото по-фин е памукът, толкова цента му е по висока. Разликата межу бодита, които са направени от качествени материали и бодита, които са направени от некачествени материали може да е петорно. Това се дължи на използвани тик-так копчета с никел, лоши бои, конци с ниско качество, разлика в грамажа на използвания текстил и т. н.

Артикулът се предлага в следните размери 1, 3, 6 и 9 м. и четири различни цвята : бял, син, розов и крем.