Търси
Filters
Close

СИЛИКОНОВА РЪКАВИЧКА

Производител: Babyhome
19,90 лв.

Силиконовата ръкавичка на Babyhome е перфектен аксесоар за грижа и почистване на вашето бебе. Тя е изработена от висококачествен силикон, който е безопасен и приятен на допир с кожата.

Тази ръкавичка е идеална за използване при къпане на вашето бебе. С нея можете лесно да почистите нежната кожа на вашето малко съкровище, като масажирате и премахвате замърсяванията. Ръкавичката е създадена, за да осигури комфортно и безопасно преживяване по време на грижа за бебето.

Тя е удобна за ползване, благодарение на ергономичния дизайн и гъвкавостта на материала. Ръкавичката предлага оптимален контрол и свобода на движение, което ви позволява да почистите бебешката кожа с лекота и прецизност.

За почистване на силиконовата ръкавичка, просто я изплакнете с вода след употреба. Тя е изключително лесна за поддръжка и не изисква специални грижи. Материалът на ръкавичката не съдържа вредни вещества, осигурявайки безопасността и комфорта на вашето бебе.

Силиконовата ръкавичка от Babyhome е практичен и функционален аксесоар, който ще ви помогне да осигурите нежна и ефективна грижа за вашето бебе.