Търси
Filters
Close

КОМПЛЕКТ ЗА КОНСТРУИРАНЕ НА КОЛИ ОТ СИЛИКОН НА BABYHOME

Производител: Babyhome
39,90 лв.

Конструкторът на коли от силикон на babyhome е изключително разнообразна и образователна играчка, която предлага много възможности за забавление и творчество за децата от различни възрастови групи. Ето подробно описание на този уникален продукт:

🚗 Интерактивен дизайн: Конструкторът на коли от силикон е създаден с вълнуващ дизайн, който привлича вниманието на децата. Той представлява комплект от блокчета, които могат да бъдат свързани и разглобявани, позволявайки на децата да създават различни модели и форми на коли.

🔧 "Направи си сам" играчка: Конструкторът на коли е идеалната играчка за децата, които обичат да сглобяват и разглобяват неща. Те могат да използват блокчетата от силикон, за да създават различни части на колите и да ги сглобяват според своите предпочитания.

📚 Образователна играчка: Този конструктор на коли е не само забавна играчка, но и образователен инструмент. Децата ще развият своите моторни умения и творческо мислене, като експериментират с различни комбинации и форми на колите. Те ще научат да разпознават цветове, форми и да развиват пространствено въображение.

🌈 Унисекс и подходящ за различни възрастови групи: Конструкторът на коли е подходящ както за момчета, така и за момичета. Той предлага възможности за забавление и творчество за децата от възрастови групи от 0 до 7 години. Всяка възрастова група може да се наслади на различни игрови сценарии и предизвикателства.

🌱 100% хранителен силикон: Конструкторът на коли е изработен от 100% хранителен силикон, който е безопасен и безвреден за децата. Този материал е мек и гъвкав, което прави играчката безопасна за децата и предпазва от наранявания.

Конструкторът на коли от силикон на babyhome е перфектната играчка, която комбинира забавление, творчество и образование. С него вашето дете ще се забавлява и ще развива въображението и моториката си.