Търси
Filters
Close

СИЛИКОНОВА КОФИЧКА ЗА ПЯСЪК С ФОРМИЧКИ

Производител: Babyhome
44,90 лв.

Babyhome  силиконова кофичка за пясък с формички, която е изработена изцяло от 100% хранителен силикон.

Тази кофичка е специално проектирана, за да осигури забавление и творческо играчка за вашето дете на плажа или в снежните дни.

Кофичката е изработена от безопасен материал - хранителен силикон, който е безвреден за здравето на детето и не съдържа вредни вещества.

Той е мек, гъвкав и устойчив на надраскване, което го прави удобен за децата да манипулират и играят с него.

В комплекта с кофичката се предлага и лопатка за пясък, която е идеална за създаване на забавни форми и конструкции в пясъка или снега. Освен това, в комплекта има и формички в различни забавни форми, които допълнително ще забавляват вашето дете и ще го насърчат да развива своята креативност и въображение.

Силиконовата кофичка за пясък с формички на Babyhome е лека, компактна и лесна за пренасяне, което я прави идеална за игра на плажа, в градината или където и да е външно пространство. Тя е лесна за почистване и може да се използва повторно много пъти.

Тази силиконова кофичка за пясък с формички е забавна и функционална играчка, която ще забавлява вашето дете и ще му помогне да развие своите фини моторни умения и творческо мислене.

Потребители купили този продукт, също купиха