Търси
Filters
Close

СГЪВАЕМ ПАМУЧЕН МАТРАК

BABYHOME
Производител: Babyhome
75,90 лв.

Сгъваемият матрак Babyhome е перфектното решение за удобен и безопасен сън на вашето бебе. Той се отличава със своите качествени характеристики и ергономичен дизайн, гарантиращ комфорт и безопасност.

Основни характеристики на сгъваемия матрак Babyhome включват:

  1. Ергономичен дизайн: Матракът е създаден с внимание към подробностите, за да осигури ергономична подкрепа и правилно разпределение на теглото на бебето. Това помага за предотвратяване на натиск върху тялото и подпомага правилното развитие на бебешката основа.

  2. 100% памучен пълнеж: Матракът е направен с пълнеж от 100% памук, което го прави мек и удобен за бебето. Памукът е приятен на допир и осигурява дишаща и комфортна повърхност за сън.

  3. Антиалергичен: Babyhome матракът е проектиран да бъде антиалергичен и да осигури здравословна среда за сън. Той е обработен със специални материали и технологии, които предпазват от алергени и прахови натрупвания.

  4. Дишащ калъф: Сгъваемият матрак е оборудван с водонепромукаем калъф, който осигурява защита от протичане и влага. В същото време, калъфът е дишащ, което позволява циркулация на въздуха и предотвратява прегряване на бебето по време на сън.

  5. Двулицев дизайн: Матракът Babyhome разполага с две лица - едно за новородено бебе и друго за по-голямо дете. Това позволява матракът да бъде използван в продължение на дълъг период от време, съобразено с нуждите на вашето дете.

Размерите на матрака са 60/120/6 см, което го прави подходящ за стандартни детски креватчета.

Сгъваемият матрак Babyhome е практичен, удобен и сигурен избор за здрав и комфортен сън на вашето бебе. Неговите характеристики отговарят на изискванията за комфорт и безопасност, докато водонепромукаемият калъф го прави лесен за поддръжка и почистване.