Търси
Filters
Close

ПАМПЕРС БАНСКИ FREDS SWIMTRAINER

Производител: Freds swim academy
39,90 лв.

Freds Swimtrainer е известен бранд, предлагащ многократно използваеми пелени за плуване, които осигуряват перфектно удоволствие по време на къпане.

Този продукт се предлага в два размера:

  • Размер 1: Подходящ за бебета с тегло от 4 до 9 кг.
  • Размер 2: Подходящ за бебета с тегло от 9 до 16 кг.

Пелената за плуване от FREDS е изработена от изключително мек и приятен материал, който не само осигурява комфорт на бебето, но и е цветен акцент край басейна, езерото или морето.

Основни характеристики на продукта:

  • Идеално прилепване: Пелената е снабдена с практичен кръгъл лепене, което гарантира лесно и сигурно прилепване. Това осигурява подходящо прилепване към тялото на бебето, предотвратяващо изтичане на вода и неудобства.
  • Еластичност около крачолите и талията: Дизайнът на пелената включва еластични части около крачолите и талията, което осигурява оптимално прилепване и комфорт за бебето по време на движение и игра във водата.
  • Улавяне на "големите нужди": Пелената е проектирана да улавя и задържа "големите нужди", предотвратявайки тяхното изтичане във водата.
  • Лесно поддържане: FREDS Swimtrainer може да се пере в пералня при температура до 40°C, което гарантира удобство при поддържането на продукта в чисто и пригодно за употреба състояние.

С FREDS Swimtrainer вашето бебе ще се наслаждава на къпане без ненужни грижи, а вие ще имате удобството и сигурността, че продуктът отговаря на нуждите му по време на водни забавления.