Търси
Filters
Close

ЛЕГЛО ЗА НОВОРОДЕНО

274
Артикулен номер: 274
Глобален номер на продукта (GTIN): 274
Производител: Sevi baby
74,90 лв.

Леглото за новородено с марка Sevibaby е идеалното решение за родители, които предпочитат да спят със своето бебе в близост. То е създадено с мисъл за безопасността и удобството на както бебето, така и родителите. Ето някои от ключовите характеристики на това легло:

  1. Безопасност за родителите: Леглото е проектирано да осигурява безопасна и уютна среда за спане на новороденото бебе до родителите. Това позволява на родителите да бъдат близо до своето дете през нощта и да го наглеждат лесно.

  2. Функция за оформяне на структурата на главата: Леглото разполага със специална функция за оформяне, която помага за поддържането на правилната структура на главата на бебето. Това е особено важно по време на периода, когато черепът на новороденото бебе е още много мек и формируем.

  3. Повдигнати краища за безопасно спане: Леглото разполага с повдигнати краища, които осигуряват безопасно спане за бебето, като предотвратяват риска от падане. Това е особено полезно, когато бебето е активно по време на съня си.

  4. Без дръжки: Леглото е проектирано без дръжки, което го прави компактно и удобно за ползване вкъщи или докато пътувате. Това улеснява мобилността и съхранението на леглото.

  5. Ергономична вътрешна структура: Вътрешната структура на леглото е ергономично оформена, за да поддържа бебето в удобна поза за спане. Това помага за предотвратяване на натоварването на врата, гръбнака и другите части на тялото на бебето.

  6. Лесно прикрепване и отделяне: Леглото може лесно да се прикрепи и отдели благодарение на велкро захващането. Това улеснява поставянето и махането на бебето от леглото, както и почистването на леглото.

    Плътния пълнеж предотвратява изплъзване на на бебето от леглото.
  7. Поръхността е памучна, пълнеж :дишащи силиконови влакна.
  8. Как да се подържа : Калъфката се сваля и се пере на 40 градуса. Размерът на леглото : 50X83 см
Продуктови спецификации
Възраст 0-3 мес
Потребители купили този продукт, също купиха