Търси
Filters
Close

КОШ ЗА ИГРАЧКИ

Артикулен номер: 114
Глобален номер на продукта (GTIN): 114
Производител: Sevi baby
13,50 лв.

Разнообразие и нареденост - това е това, което предлага кошът за играчки за баня с арт. номер 114 от марката Sevibaby! 🐳🧼

Този практичен кош за играчки е идеалното решение, което ще превърне банята на вашето бебе в организирано и забавно пространство. Никога повече няма да се притеснявате от безредица от разпръснати играчки, когато желаете да се насладите на рутината на къпането с вашето малко съкровище.

Със своя естествен чар и привлекателен дизайн, кошът за играчки се вписва перфектно в детската баня. Изработен от висококачествени материали, той гарантира здравина и издръжливост, дори при честата употреба във водната среда.

С номер 114 на арт. номер, този кош за играчки е лесен за подреждане и съхранение на всички важни аксесоари за баня. Можете да поставите играчките, гъбките, шампоаните и другите необходими средства, които вашето бебе използва по време на къпането.

Марката Sevibaby е гарант за качество и дизайн на своите продукти. Вашето бебе заслужава само най-доброто!

Не забравяйте, че ученето и забавлението продължават и след къпането. С коша за играчки за баня с арт. номер 114 от Sevibaby, вашето бебе ще се забавлява и ще получава образователни стимули, които ще му помогнат в развитието му.

Добавете забавление и нареденост в банята на вашето бебе с коша за играчки за баня от Sevibaby! 🛁✨

Потребители купили този продукт, също купиха