Търси
Filters
Close

СИЛИКОНОВ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ 6 ЧАСТИ

BABYHOME
Производител: Babyhome
59,90 лв.

Силиконовият сет от 6 части на Babyhome е идеалният компаньон за вашето бебе по време на хранене. Този комплект включва всичко необходимо, за да направите храненето на вашето бебе по-лесно и удобно.

Включените продукти в комплекта са:

  1. Силиконов лигавник: Лигавникът е изработен от 100% хранителен силикон без BPA, който е безопасен за вашето бебе. Той предпазва дрехите на вашето дете от петна и замърсявания по време на хранене.

  2. Силиконова чинийка с 3 отделения: Чинийката има практично разделение на 3 отделения, което позволява да сервирате различни храни без да се смесват. Тя е идеална за въвеждане на разнообразие в хранителния режим на вашето бебе.

  3. Лъжичка със силиконов връх и бамбукова дръжка: Лъжичката е с изключително мек силиконов връх, който е нежен към деликатните венци на бебето. Дръжката е направена от естествен бамбук, който осигурява удобен захват.

  4. Виличка със силиконов връх и бамбукова дръжка: Виличката също е с мек силиконов връх и бамбукова дръжка, което я прави подходяща за първите опити на бебето с твърди храни.

  5. Силиконова чашка: Чашката е изработена от безопасен за хранене силикон и е перфектна за пиене на вода или други напитки.

  6. Силиконова купичка: Купичката е идеална за сервиране на пюрета, ястия с плънка или супи.

Всички продукти от комплекта са направени от 100% хранителен силикон без BPA, което гарантира безопасността на вашето бебе. Отличителният белег на тези продукти е, че могат да се мият в съдомиялна машина, което прави почистването след хранене бързо и лесно.

Комплектът е предлаган в подаръчна опаковка, което го прави идеален за подарък на новородено или на бебешка рожден ден. Този силиконов сет от 6 части на Babyhome е практичен, безопасен и стилно изработен, като прави храненето на вашето бебе приятно и удобно за всички.

Потребители купили този продукт, също купиха