Търси
Filters
Close

КОМПЛЕКТ ЗА КЪПАНЕ 5 ЧАСТИ С МОРСКИ ЖИВОТИНКИ

137
Артикулен номер: 137
Глобален номер на продукта (GTIN): 137
Производител: Sevi baby
74,90 лв.

Искате да направите къпането на вашето бебче забавно и удобно? Открийте комплекта за къпане на Sevibaby, който включва всичко необходимо на едно място!

  1. Прозрачна шарена вана с изход за оттичане: Тази просторна вана е идеална за къпане на вашето бебче. С прозрачния дизайн и удобния изход за оттичане, тя предоставя практичност и лекота при почистването.

  2. Прозрачна шарена кофа: Комплектът включва и шарена кофа, която ви помага да използвате водата по време на къпането. Тя е практична и удобна за носене на вода и различни къпачки.

  3. Прозрачно шарено канче: Съчетавайки стил и функционалност, прозрачното канче на Sevibaby е перфектното допълнение към комплекта. Използвайте го за удобно наливане на вода и поливане на бебешката кожа.

  4. Мрежа за вана: Защитете вашето бебче от приплъзване и осигурете му удобство по време на къпане с включената мрежа за вана. Тя осигурява подкрепа и стабилност, като в същото време позволява на водата да преминава свободно.

  5. Гъба за къпане: Комплектът е допълнен с нежна гъба за къпане, която е идеална за почистване на бебешката кожа. Тя е изработена от висококачествени материали и осигурява деликатност и комфорт.

Този комплект за къпане е достъпен в три различни цвята, които ще добавят още по-голямо настроение и забавление по време на къпането. Разкрийте вълшебството на къпането с Sevibaby

 

Потребители купили този продукт, също купиха