Търси
Filters
Close

КОМПЛЕКТ ЗА ИЗПИСВАНЕ 6 ЧАСТИ

Артикулен номер: 530
Глобален номер на продукта (GTIN): 530
Производител: Sevi baby
49,90 лв.

Представяме ви Комплект за изписване с 6 части - нежен и внимателно изработен продукт, специално създаден със сърце и грижа за недоносени бебета. Този набор от аксесоари е съчетание от практичност, комфорт и стил, предоставяйки на вашето бебе най-доброто начало в живота.

Основни характеристики:

  1. Нежна памучна тъкан: Този комплект е изработен с най-тънка и мека памучна тъкан, която е изключително нежна към деликатната кожа на недоносеното бебе. Този материал предоставя необходимия комфорт и топлина, осигурявайки уют през първите дни и седмици.

  2. Лесна поддръжка: Продуктът е проектиран с акцент върху лесната поддръжка. Можете да го почистите без усилия, като запазите неговата мекота и качество във времето.

  3. Специален дизайн за недоносени бебета: Този комплект е специално създаден, за да отговори на специфичните нужди на недоносените бебета. С уникалената си конструкция той може лесно да бъде облечен върху тялото на чувствителните бебета, без да предизвиква дискомфорт или наранявания.

  4. Здрав и издържлив: Продуктът е изработен с внимание към детайлите и високи стандарти на качество, осигурявайки дълготрайност и издръжливост. Той ще остане устойчив на употребата, без да губи своята форма или цвят.

  5. Без свиване и избледняване: Специално подбраната памучна тъкан гарантира, че продуктът няма да се свива след пране и няма да избледне под влиянието на времето.

  6. Лесна поддръжка: Този комплект може да се пере както на ръка, така и в пералнята при 40 градуса, което го прави удобен и практичен за заетите родители.

С Комплекта за изписване с 6 части ще предоставите на вашето недоносено бебе нежност, грижа и уют, които те заслужават. Той е съчетание от качество, функционалност и стил, което го прави перфектния избор за вашето новородено.

Потребители купили този продукт, също купиха