Търси
Filters
Close

КОЛАН ЗА БЕЗОПАСНОСТ И РАНИЦА 2 В 1 СЛОНЧЕ

Артикулен номер: BN-2009
Глобален номер на продукта (GTIN): BN-2009
Производител: Babyhome
29,90 лв.

Babyhome Колан за безопасност и раница 2 в 1 е идеалното решение за родители, които искат практичен и удобен начин да носят необходимите неща за своето бебе, докато осигуряват безопасността му по време на разходки и пътувания. Ето подробно описание на този уникален продукт:

🎒 Практична раница: Коланът за безопасност и раницата 2 в 1 предлага удобен и просторен дизайн, който ви позволява да носите всички необходими бебешки принадлежности на едно място. Той разполага с голям обем за багаж, където можете да съхранявате пелени, бутилки, дрехи и други неща, които бебето ви може да се нуждае.

👶 Функция за безопасност: Коланът за безопасност е интегриран в раницата и предлага допълнителна защита за вашето бебе по време на разходки. Можете да го използвате, за да осигурите стабилност и безопасност, докато държите бебето близо до вас.

🧺 Лесно почистване: Раницата може да се пере в пералня, което я прави много удобна за поддържане на чистота и хигиена. Просто я поставете в пералнята след употреба и я почистете, за да я подготвите за следващата употреба.

🌟 Удобство и комфорт: Коланът за безопасност и раницата 2 в 1 разполага с подплатени презрамки, които осигуряват комфорт и удобство за родителите. Те намаляват натиска върху раменете и гръбначния стълб и гарантират приятно носене през целия ден.

💪 Продължително използване: Когато вашето дете порасне и поеме стъпките си самостоятелно, дръжката на колана може да се свали, за да осигури свобода на движение и независимост.

Babyhome Колан за безопасност и раница 2 в 1 е надежден и удобен компаньон за всички родители, които търсят практичност, комфорт и безопасност. Носете всичко необходимо за вашето бебе с лекота и сигурност, докато се наслаждавате на специалните моменти с вашето малко съкровище.