Търси
Filters
Close

КИЛИМ ЗА ИГРИ И КОШ ЗА ИГРАЧКИ 2 В 1

BABYHOME
Производител: Babyhome
39,90 лв.

Представяме ви нашия многофункционален продукт - килим за игри и кош за играчки 2 в 1! 🎉🧸

Нашата иновативна дизайнерска концепция съчетава удобството на килима за игри с практичността на коша за съхранение на играчки. Това решение е перфектно за всички родители и деца, които искат да имат упоредно игрално пространство и систематичен начин за съхранение на играчките.

Килимът за игри и кошът за играчки имат размери 110*110 см, което гарантира достатъчно място за децата да се насладят на играта си. Килимът е мек и удобен за игра, с ярки и забавни дизайни, които стимулират въображението на децата и създават приятна обстановка за забавление.

Но това не е всичко! Кошът за играчки, вграден в килима, ви позволява лесно да подредите и съхранявате играчките на децата. След играта, просто повдигнете краищата на килима и кошът ще се превърне в практично и просторно място за съхранение на играчки. Това спестява време и главоболия при събирането на играчките след игра.

Едно от предимствата на нашия продукт е лесната му поддръжка. Килимът може да се пере в пералнята, което го прави изключително удобен и практичен за почистване. Така можем да осигурим чистота и хигиена на игралното пространство на вашето дете.

Килимът за игри и кошът за играчки 2 в 1 е перфектното решение за игралния кът на вашето дете. Комбинацията от игрово пространство и практичен начин за съхранение на играчките ще ви помогне да подредите и организирате игралната зона на най-удобен начин.

Изберете нашия килим за игри и кош за играчки 2 в 1 и превърнете играта в забавление, подреденост и лесно поддържане! 🌈🧸🏡

 

 

Потребители купили този продукт, също купиха