Търси
Filters
Close

УНИВЕРСАЛНА ПОСТАВКА ЗА ЧАША/ШИШЕ

Артикулен номер: BN-1711
Глобален номер на продукта (GTIN): BN-1711
Производител: Babyhome
17,90 лв.

1. Размер на продукта: 12x9cm
2. Изработени от безопасни и екологични материали
3. Щипката е подходяща за прът на инвалидната количка от 2-4. 5см диаметър
4. Купата може да побере бутилките с диаметър по-малък от 95 мм
5. Поставете 4 гумени парчета, които биха могли да задържат бутилката на място дори на неравен път
6. Клип позволява въртене на 360 градуса, така че може да се инсталира под различни ъгли според вашите нужди
7. Многофункционален държач за чаши може да се използва за количка, проходилка, инвалидна количка, велосипед, скутер, подлакътник ...
8. Лесна инсталация без никакви инструменти

● Висококачествен материал - Поставката за чаши е изработена от безопасни и екологични материали. Щипката е подходяща за въдицата на инвалидната количка от 2-4. Диаметър 5 см и чаша може да побере диаметъра на бутилките под 95 мм. Вложката 4 TPR гумени парчета може да задържи бутилката на място дори и при неравен път.

● Гъвкава скоба и регулируем размер - Гъвкавата вложка 4 TPR каучукови парчета може да осигури различни видове чаши, като например чаши за бебета, бебешки бутилки, бутилки за вода, чаша за кафе, бутилки за напитки, чаши за напитки и др. прът с диаметър 2-4,5 см и може здраво да затегне пръта, за да избегне лесно плъзгане. А щипката позволява въртене на 360 градуса, така че може да се инсталира под различни ъгли според вашите нужди.

● Висока адаптивност - Мултифункционален държач за чаши може да се използва за количка, проходилка, инвалидна количка, велосипед, скутер, подлакътник, плажен стол, косачка, ATV, бягаща пътека и др. и т.н.

● Лесна инсталация - Лек и лесен за инсталиране, можете да го приготвите без никакви инструменти. Това е идеален аксесоар за колички, велосипеди, инвалидни колички, проходилки ...

Потребители купили този продукт, също купиха