Търси
Filters
Close

ДЪРЖАЧ ЗА ЗАЛЪГАЛКА

Производител: Babyhome
14,90 лв.

Универсалният държач за залъгалка е продукт, предназначен да осигури стабилна и сигурна поддръжка на залъгалката. Той е съвместим с всички марки и модели залъгалки, което го прави идеален избор за родители и грижовници, които използват различни видове залъгалки.

Държачът е направен изцяло от 100% силикон, който е безопасен за здравето на бебето. Силиконът е мек, гъвкав и нежен към бебешката кожа, не съдържа вредни вещества и не причинява раздразнения или алергични реакции.

Продуктът е изключително лесен за поддръжка. Можете да го почистите с топла сапунена вода или да го поставите в съдомиялна машина за почистване. Силиконовата конструкция позволява бързо съхнене и предотвратява задържането на бактерии или неприятни миризми.

Универсалният държач за залъгалка предлага удобство и практичност както за бебето, така и за родителите. Той осигурява залъгалката да бъде винаги на подходящото място, готова за употреба, и предотвратява загубата или падането й на замърсени повърхности. Това го прави идеален аксесоар както за вкъщи, така и за пътувания.

Избирането на универсален държач за залъгалка, съвместим с всички марки и модели, осигурява удобство и практичност за родителите, без значение от избраната от тях залъгалка. Благодарение на 100% силиконовата конструкция, продуктът е безопасен и лесен за поддръжка, предлагайки спокойствие и комфорт както на бебето, така и на неговите грижовници.

Потребители купили този продукт, също купиха