Търси
Filters
Close

ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА СТАЯ 3 В 1

Артикулен номер: BR08
Глобален номер на продукта (GTIN): BR08
Производител: Babyhome
19,90 лв.

ТЕРМОМЕТЪР С ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК И ХИГРОМЕТЪР BABYHOME

Термометърът с дигитален часовник и хигрометър на марката Babyhome е идеалният помощник за измерване на влажността и температурата в стаята на вашето бебе. Този продукт съчетава практичността на множество функции в едно устройство.

С голямия си дисплей, термометърът с хигрометър предоставя ясна и лесно четима информация. Дисплеят включва часовник, който ви позволява да следите времето с лекота, както и аларма, която може да бъде настроена за да ви подсигури важни графици или напомняния.

Термометърът има голяма скала за измерване на температурата от -50°C до 70°C, което ви позволява да наблюдавате промените в стайната температура и да реагирате според нуждите на вашето бебе. Освен това, той измерва и влажността на въздуха в стаята от 10% до 99%, което ви помага да се уверите, че околната среда е комфортна и подходяща за добро здраве и благополучие на вашето бебе.

Точността на измерванията на термометъра е от ключово значение, и този модел осигурява висока точност. При измерване на температурата, той осигурява точност до +/- 1°C, докато при измерване на влагата, точността е +/- 5%.

Термометърът с дигитален часовник и хигрометър на Babyhome е изключително лесен за употреба. Стилният и модерен дизайн го прави подходящ допълнителен елемент във всяка стая. Той работи с помощта на 1 * 1.5V AAA батерия, което го прави удобен и практичен за всякакъв вид използване.