Търси
Filters
Close

БУЙКИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА КОЛИКИ

Артикулен номер: 121
Производител: Sevi baby
15,00 лв.

БУЙКИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА КОЛИКИ И НАСТИНКИ С КАНОЛА

Арт. Номер  121

• Естествен продукт.

• Помага за премахване на болката, причинена от газове при бебета.

• Може да се използва като студен компрес за поддържане на температурата във фризера за 30 минути.

• Отопляената термична подложка против газове поддържа температурата си в продължение на 20-30 минути в зависимост от температурата на околната среда.

Подробно описание:

Какво представляват термичните буйки против газове и защо се използва? От древни времена, особено през зимата, срещу болки и газове се използват торби с гореща вода, тухли, почва и др. с нагряване.

Въпреки това, тези продукти, особено торбата за гореща вода, не могат да се използват при кърмачета. Тъй като изтичащата гореща вода причинява изгаряния. Поради тази причина Sevibebe е направила Релефен Термален Матрак за бебета. Този продукт се състои от 100% памучна торба и вътрешна с канола и 100% памучна външна обвивка, в която е поставена тази торба. Този продукт може да се използва и от възрастни.

Защо канола? Тъй като в канолата се съдържат голямо количество естествени мазнини в малък размер. Семената от канола държат топлината за дълъг период от време. Отпускат бебето ви.

Как да се използва? Канолата се използва в термични буйки против газове. Канолата се съдържа във вътрешна торба. Когато  желаете да  използвате термичните буйки от канола с вътрешната торба се поставят във фурната при 120 градуса за 15 минути. Термичният колан се поставя върху стомаха или крака на бебето след ръчно контролиране (защото някои термостати могат да не показват правилно).

Тъканта не изгаря ли във фурната? Тъканите вече са подложени на топлинна обработка около 250 градуса по време на фазата на боядисване и пресоване. Някои фурни обаче са тесни и може да не показват правилно термостатите. Ако продуктът е поставен близо до съпротивлението, тъканта се излага на много висока температура и може да пожълтее или дори да потъмнее. Затова ви препоръчваме да поставите продукта на дъното на фурната и да включите горното съпротивление.

Можем ли да  загреем в микровълновата печка? Може да се нагрява в продължение на 2 минути при 350 вата в микровълнови фурни , само такива, които които могат да се регулират за топлина. (Проверете температурата с ръката си преди да поставите продукта на бебето. Ако продуктът не изгори ръката ви, поставете бебето върху него.) Микровълновите фурни, които не могат да бъдат регулирани за температура, могат да изложат продукта на висока температура и да предизвикат изгаряне. Не поемаме отговорност за това.

Как се мие? Коланът с канола не се мие. По-добре е да не се мокрят семената от канола. Затова не препоръчваме измиване. Външната обвивка /калъф/ може да се измие ръчно или в пералната машина.

Как да се съхранява? Тъй като е органичен и естествен продукт, той може да бъде засегнат от влага. Нагрява се веднъж месечно, когато не се използва.

Потребители купили този продукт, също купиха