Търси
Filters
Close

БЕБЕШКА ШЕЙНА С ДРЪЖКА

Производител: Babyhome
289,90 лв.
 
Шейната на Babyhome тестван продукт. 
Изработена от комбинация от дебела стоманена тръба и масивни дървени дъски на седалката, ще осигури на вашето дете приятно возене, а за вас ще бъде удобен транспорт през зимата.
Комплектът включва:
-Конструкция, -Дръжка за бутане, облегалка, която може да се сваля, -Колани за теглене на шейната -Спален чувал с мека подплата -Предпазен колан за детето -Комплект монтажни винтове – шейните лесно се сгъват и разгъват. -Мек спален чувал с топла подплата.

Благодарение на практичните ципове от двете страни можете лесно да извадите детето си от спалния чувал или да отделите горната му част и да го използвате като мек матрак за защита от студа. Освен това спалният чувал е изработен от плат, който се характеризира с висока устойчивост на вода. Благодарение на това вашето дете може да се наслаждава на разходките си при всякакви метеорологични условия, а спалния чувал го предпазва от замръзване и вятър. Спалният чувал е с ленти с велкро лепенки, които позволяват закрепването му към седалката и облегалка за глава, която е прикрепена към гърба на шейната. Това предотвратява плъзгането на спалния чувал, а допълнителните презрамки повишават безопасността на вашето дете Дръжките и коланите, които са в комплекта с шейната позволяват шейната да бъде бутана или теглена. Шейната се трансформира и става подходяща за голямо дете.
Размери на шейната: Ширина на пързалките: 40 см. Ширина на седалката: 25 см. Дължина на шейната: 117 см. Дължина на седалката: 57 см. Височина на дръжката за бутане : 95 см.