Търси
Filters
Close

БАРБАРОН ЗА БЕБЕ

Артикулен номер: 64
Глобален номер на продукта (GTIN): 64
Производител: Sevi baby
99,90 лв.

Барбаронът за бебе от марката Sevibaby - Вашето решение за комфортно и безопасно сядане!

Представяме ви нашия барбарон за бебе с марка Sevibaby, специално разработен, за да подпомага вашето бебе по време на периода на сядане. Той предлага редица изключителни характеристики, които ще осигурят комфорт и безопасност за вашето малко съкровище:

👶 Подпомага бебето в периода на сядане: Барбаронът е създаден с цел да подпомогне вашето бебе по време на научаването да седи самостоятелно. Той предоставя допълнителна подкрепа и стабилност на гърба и коремчето, давайки на вашето бебе необходимото удобство и сигурност.

💤 Пълнеж от силиконови нишки: Барбаронът разполага с пълнеж от силиконови нишки, които не запаряват. Това осигурява мекота и комфорт, докато вашето бебе се поставя върху него. Специално разработената структура на пълнежа осигурява правилна подкрепа и удобство.

📏 Опция за регулиране на мястото за краченца: Барбаронът разполага с опция за регулиране на мястото за краченца. Това позволява да приспособите барбарона към различните фази на развитието на вашето бебе, осигурявайки му оптимална подкрепа и комфорт.

📏 Размери: Барбаронът има височина от 25.00 см и дължина от 45.00 см, което го прави идеален размер за вашето бебе. Той е компактен и лесен за поставяне, където вашето бебе има нужда от допълнителна подкрепа при сядане.

Не се колебайте да изберете барбарон за бебе с марка Sevibaby и осигурете на вашето малко съкровище най-доброто

Потребители купили този продукт, също купиха